Proces

Stap 1 Wensenlijst:

Als u opdracht bij ons weglegt, brengen we eerst al uw wensen in kaart in een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken we alle mogelijkheden en de specifieke locatie waar opnames gemaakt worden.

Indien het om maatwerk gaat, geven we u een prijsindicatie.

Stap 2 Onderzoek:

Om aan alle wetgeving te voldoen onderzoeken wij of het mogelijk is op de locatie(s) alles naar uw wensen te filmen. Indien nodig stellen we in overleg met u het plan bij.

Mocht blijken dat het niet mogelijk is om te filmen op locatie, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Stap 3 Planning:

We maken samen een concreet film plan en plannen in overleg met u een geschikt moment om deze opnames te maken.

We houden hierbij rekening met o.a. het weer, de verwachtte windkracht, maar ook de stand van de zon tijdens de opnames.

Optioneel bezoeken we ook de locatie(s) om beter inzicht te krijgen naar de mogelijkheden.
We bekijken zaken die het vliegen kunnen beïnvloeden.
Indien het project in een volgende stap door de opdrachtgever wordt geannuleerd, worden hier kosten voor in rekening gebracht.

Stap 4 Filmen:

We controleren op het laatste moment de weersverwachting of deze het filmen nog toestaat. Het kan voorkomen dat de planning op het laatste moment moet worden aangepast.

We komen op locatie opnames maken, afhankelijk van het project en onverwachte weersomstandigheden kan dit een of meerdere dagen duren.

Stap 5 Nabewerking:

Eventuele nabewerking van de foto’s of video of het maken van een volledige film.
De tijd die dit kost verschilt per project en wordt beïnvloed door de hoeveelheid beelden en de productie en montage van geluid en effecten.
We zullen in de planning een schatting hiervan opgeven en houden u tijdens het traject op de hoogte.

Stap 6: Levering beelden:

We sturen u het eindresultaat via een passend medium. Dit kan bijvoorbeeld via dropbox, wetransfer en bij grote video’s en films ook via een usb stick.